postheadericon Endagslinser

Tycker man att det är jobbigt med månadslinser eller vill byta från glasögon till linser men tvekar på grund av all skötsel som verkar krävas. Då är det ett ypperligt alternativ att välja endagslinser och Focus dailies är utan tvekan ledande på den marknaden idag.

När man använder endagslinser så slipper man all hantering, man behöver alltså inte rengöra och förvara sina linser över natten i särskilda behållare. Man får ett par rena och fräscha linser varje dag utan besvär. Dessutom så behöver man inte oroa sig om man inte vill använda linser varje dag. Du kanske bara vill ha dem som ett alternativ till glasögon när du ska träna eller gå på fest. Då ska du definitivt köpa endagslinser. Det finns en medicinsk anledning till att välja endagslinser också. På linserna så bildas det under tiden som du använder dem en beläggning av proteiner från ögat, lägg då till att det bildas en beläggning av pollen under vår och sommar, och damm året runt. Då förstår du hur viktigt det är att rengöra månadslinser varje dag och hur jobbigt det kan bli. Med endagslinser slipper du det och dem är alltid rena när du öppnar förpackningen.

Om du har en aktiv livsstil och inte är hemma särskilt mycket är det otroligt bekvämt med endagslinser. Ingen extra packning och du är inte beroende av rent vatten och tvål varje morgon och kväll. En del människor inklusive jag själv, lider av något som gör att mina ögon ofta är torra, och det blir dem utan linser också. Plus att jag är pollenallergiker, dessa faktorer gjorde att för mig blev Focus dailies det naturliga valet av linser. Jag har provat flera andra typer av linser innan men det gick helt enkelt inte, ögonen blev röda och konstant irriterade. När jag nästan gett upp så tipsade min optiker om Focus dailies och sade att jag skulle prova dem, det gjorde jag och jag har aldrig ångrat mig. Dem fuktar mina ögon varje gång jag blinkar och mina ögon känns aldrig torra längre, det är nästan bättre med än utan linser.